Strictly 18+ only

Abdias

De naam Abdias heb ik gekregen van een vrouw die ik hogelijk bewonder en zeer veel respect voor heb, mijn Meesteres! Zij is een grote inspiratiebron voor me en ik ben dan ook zeer gelukkig dat ik haar heb ontmoet. Abdias vond ze goed bij me passen, het betekent namelijk: degene die dient. En dat is precies wat ik doe; ik dien haar en de kunst. Slave to the art, is dus een zeer toepasselijk onderschrift bij mijn logo.


In 1972 ben ik geboren te Amsterdam en heb mijn jeugd doorgebracht in het dorpje Nieuw Vennep. Na wat omzwervingen woon ik nu naar volle tevredenheid in Haarlem.


Ik ben in 1995 afgestudeerd als illustrator aan het Grafisch Lyceum Amsterdam en ben vervolgens aan de slag gegaan bij diverse studio's en reclamebureaus als grafisch ontwerper, webdesigner en artdirector. Mijn opleiding tot illustrator kwam bij deze werkzaamheden goed van pas, omdat ik zo heel goed in staat was om mijn ideeën visueel vorm te geven. Privé ben ik natuurlijk door blijven gaan met illustreren en schilderen. Vooral aquarel heeft mijn voorkeur, omdat ik zo in staat ben om, vanwege de snelle manier van werken, een luchtig resultaat neer te zetten.


De kinky kant in mijn werk is pas van de laatste jaren. Die is naar boven gekomen toen ik mijn SM gevoelens ben gaan onderzoeken. Het sluimerende gevoel moest een uitweg hebben en ik ben op zoek gegaan hoe ik hier mee om moest gaan. Uiteindelijk heb ik een vrouw ontmoet die ik nu trots mijn Meesteres mag noemen. Ze heeft me meegenomen naar een wereld waarin ik nieuwe dingen heb gezien, ondergaan en geleerd. Ik ben haar hier zeer dankbaar voor, net als voor het feit dat zij degene is geweest die me gestimuleerd heeft om mijn SM gevoelens te uiten in mijn werk. Dit heeft geresulteerd in een aantal werken waarin ik me blijf ontwikkelen en ik hoop dat vele hier plezier aan beleven.