Strictly 18+ only

Bijkonijnart

Hallo, ik ben Pedro Konijn

 

Ik ben geboren in 1971. Mijn passie is tekenen en schilderen, ik ben ermee begonnen toen ik zes jaar oud was, en ik vind het leuk om mijn werk via deze weg te laten zien. Ik gebruik verschillende technieken, zoals airbrush, tekenpotlood en acryl. Ik maak allerlei soorten kunst maar vooral bdsm & fetisj gerelateerd werk, zoals bondage, korsetten en high heels.


Contact: by.konijn@planet.nl


Maar hoe ben ik tot mijn bdsm en fetish gekomen?

Je kent het allemaal wel je hebt bepaalde gevoelens die je in het begin niet helemaal snapt. Ik was altijd al gefascineerd door bondage en vastbindspelletjes en rijg korsetten. Pas op mijn 26ste deed ik de stap om er echt wat mee te gaan doen met deze bondage gevoelens en rijg korsetten.

Ben toen naar een bekende Meesteres gestapt met deze gevoelens. En we zijn er er toen echt schitterende dingen mee gaan doen. En we experimenteerden er op los. Dank zij haar ging een wereld open voor mij, en vanaf die tijd ben ik ook bdsm en fetish in  mijn werk gaan gebruiken want toen kon ik er echt  mijn ziel en passie in leggen vooral in de bondages en korsetten. Vroeger had je John Willie met zijn bizarre tijdschriftjes; die tekeningen waren ook erg pakkend voor mij, en ik dacht toen waarom wordt deze vorm van kunst niet meer gemaakt?


Ik probeer altijd het gevoel wat tijdens de bondage heerste letterlijk weer te geven op mijn doek of papier omdat ik weet hoe het zelf voelt en wat het bij iemand kan losmaken. En dat is zo gaaf dat andere mensen dat nu ook direct gaan zien als ze mijn werk zien. Ik moet je zeggen dat maakt toch wel heel veel indruk op mij. De mensen van Ropemarks zijn ook een hele grote inspiratie bron voor mij geweest en nog steeds bij hun bondages zie je echt de passie en de liefde voor bondage er afspringen. Ik krijg altijd kippenvel als ik hen bezig zie.


En natuurlijk zijn ook mijn eigen bondages een hele grote Inspiratie. Wat ik nog wil is mijn eigen bondages gaan creëren en die dan vereeuwigen op linnen (canvas). Als ik een bondage tekening of korset schilderij maak, knoop ik en rijg ik het als het ware opnieuw met penseel of potlood. Het liefst baseer ik mij op een echte foto, maar ik ga er steeds meer mijn eigen touch aan geven.


Ik exposeer mijn werken op diverse fetish en bondage beurzen: Boundcon, Brussels Fetish Fair, Art Bizarre Fetish Evolution, Kinky-a-fair, met geweldige reacties.


Ik hoop steeds mooier en specialer werk te blijven maken voor jullie.

Groetjes Pedro Konijn